Het beste voor je hond!

Over Laura's Hondenkapsalon 

 

 

Ik ben Laura ik ben geboren in Kampen. Van jongs af aan is mijn passie voor dieren ontstaan. Ik ging al jong naar de kinderboerderij in Kampen. Ik vond het geweldig om dieren te verzorgen. Van knaagdieren tot aan paarden. Mijn grootste wens was een hond. Toen ik negen was kreeg ik dan eindelijk mijn eerste hond. Een zwarte poedel genaamd Walty. Lief en leed heb ik met hem gedeeld. Ook kon ik uren met hem tuttelen. Op een stoel en een beetje hier en daar haar bijpunten. 7 jaar geleden moest ik helaas afscheid van hem nemen. Nu nog steeds ben ik het herkennen aan mijn poedel Levi. Het lag dan ook voor de hand dat ik na mijn Havo een dierenopleiding ging doen. Deze heb ik gevolgd aan de CAH in Dronten. 


In 2011 ben ik via een project van de provincie Flevoland een webshop met unieke huisdierartikelen begonnen. Tot Maart 2018  verkocht ik unieke producten zoals hondenslaapzakken, dekens, kussens, manden, showlijnen, tuigen, stickers, plasbanden voor reuen, riemen en speelgoed en dergelijke voor honden en andere huisdieren. Helaas is door een brand het grootste gedeelte van onze voorraad verloren gegaan. Ik heb wel een doorstart kunnen maken maar helaas in een minder breed assortiment als ik zou willen. 


Omdat ik het toch leuker vond om praktisch met dieren bezig te gaan heb ik mijn opleiding trimmen in 2017 succesvol afgerond. 

Ik vind het leuk om aan trimwedstrijden mee te doen. en heb al 2 keer een prijs mogen behalen


Na enig oponthoud heb ik dan eindelijk mijn trimsalon in kampen kunnen openen. De trimsalon is gelegen aan Dorpstraat 40 in kampen tegenover de speeltuin van johan cruijff court in kampen. 

Ik ben super trots dat ik mijn salon heb kunnen realiseren. Ik vind het erg leuk om dagelijks met mijn passie bezig te zijn. Begin 2021 heb ik in IJsselmuiden een nieuwe salon geopend met daarbij een unieke boetiek met honden artikelen.