Het beste voor je hond!

Laura's Hondenkapsalon  

 Hondenkapsalon & boetiek in IJsselmuiden 


Laura's Hondenkapsalon is gelegen aan de Markeresgang 5 in IJsselmuiden,  nabij de Plus supermarkt. Op loopafstand ligt het Markeresplein met verschillende winkels. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in de nabije omgeving. 

De salon is eind 2020 geheel verbouwd tot een moderne salon met boetiek. De trimsalon is voorzien van de nieuwste apparatuur om uw hond compleet in de watten te kunnen leggen. Graag zie ik jullie terug in mijn boetiek of trimsalon

De Salon in Kampen

 

De salonLaura’s Hondenkapsalon is gelegen aan de Dorpstraat 40 in Kampen, nabij het Johan Cruijff Court. Op loopafstand ligt het winkelcentrum Hanzewijk. Er is voldoende parkeergelegenheid rondom de trimsalon.


De salon is in 2018 volledig verbouwd tot een moderne trimsalon. De trimsalon is van alle gemakken voorzien. Ik werk met de nieuwste apparatuur om uw hond tot in de puntjes te verzorgen


De trimsalon zit op een centrale plaats. In de nabije omgeving zijn verschillende winkels en supermarkten te vinden in het winkelcentrum Hanzewijk. Hier kunt u boodschappen doen terwijl uw hondje prachtig wordt getrimd. 


Het badderen is een wellness ervaring voor de hond met heerlijk warm water en de fijnste natuurlijke shampoos. Uw hond wordt compleet in de watten gelegd.